3.28.2012

häjsan

alltså HEJ!!!! glad jag blir att ni frågar efter mig!! =D=D=D min lillebror har varit och bott hos oss senaste veckan OCH DET HAR VARIT AMEJSING och nu har jag lämnat av honom på gatwick och nu vill jag cirka dö. MEN åker ju hem om en vekaa så jag kan ju hålla ut!!

nu sitter jag med denna stora jävla kram: att jag graduatear MITT UNDER OS. alltsåååå. KUL att vår utbildning slutar i maj men att det ska ta TVÅ MÅNADER att rätta våra sista inlämningar samt ge oss ett slutbetyg?? jag kommer alltså att ha åkt hem till sverige och inte ha något boende i london och så är det världens största SPÅÅRTING EVÄNNT och så ska jag hitta hotell till det för jag måste ju gå på min egen graduation??

skrev begravning först obs sant. obs kram.

ska så klart ge er resten av marrakech-bilderna snart men först kan vi ju diskutera detta i smågrupper:
Photobucket

på flygbussen sitter det en skärm längst fram som visar, håll i er nu, VÄGEN FRAMFÖR BUSSEN. in real time! hahahha alltså what, why?? can u plz förklara jag fattar ingenting.

2 kommentarer:

  1. tack för ditt fina kort! har satt upp det på min anslagstavla jag absolut skulle köpa i höstas (har inte alls haft någon användning av den förrän nu, så är riktigt glad!)
    Gud vad trist att din graduation blir så konstig. hoppas det löser sig och att du har någonstans att bo då!

    SvaraRadera
  2. det är för att de som sitter längre bak i bussen inte ska bli åksjuka nu tror jag? ;)

    SvaraRadera