4.27.2012

JO MEN RESERV ÄR JU FAKTISKT OCKSÅ JÄTTEBRA.

jo jag blev reserv på ALLA sommarkurser jag sökte. JO MEN DET ÄR JU OCKSÅ BRA!!! typ 197:e reserv. MEN DET ÄR SÄKERT 196 PERS SOM TACKAR NEJ!!! jo visst.

aja nu ska man koka pasta fjärilar me tomat kätchup!! som den losern man e.

ja och som om det inte var nog så tyckte läraren att "det vore bra" om vi tog in en till bildredaktör till tidningen igår. så nu är jag BARA COEDITOR!!!! DEY TOOK UR JOBS osv osv osv. jaha nej men KUL. roligt att jobba me andra =) =) alltså iofs var hens foto graf i er jättesnygga, alltså typ bättre än mina egna hobbylolbilder. alltså typ SERIÖST KOLLAGE osv osv. alltså typ sök konstfack-kind of good. MEN AJA competition makes me stronger!! aja nu är mina pasta fjärilar snart klara

2 kommentarer:

  1. Verkar ha varit riktigt svårt att komma in på sommarkurserna, så det är inte bara du ska du veta. En av mina kompisar här var 233 i reserv, jag står på plats 228 för kreativt skrivande kurs. Vill bara poängtera att du inte är någon loser! Eller, så är vi båda det isf, haha.

    SvaraRadera
  2. åh, tack för peppen johanni <3 känns ju lite bättre i alla fall om nån som är så duktig som du också haft det svårt att komma in! (haha don't take it like an insult bara :P) pusssss!

    SvaraRadera