5.31.2012

igör

Photobucket
jag och michael var sjukt trötta efter clubby, man e ju inte purung längre :(( så vi tog en promenäd... till ehh, tesco.obs jag hade samma kläder som jag feztat i höhö
Photobucket
på vägen dit satte jag mig ner i protest pga ville inte gå mer, haha. inte nog med att jag hade sprungit tidigare på dan innan vi gick ut (i typ en miljon graders värme, dog) utan vi sprang ju omkring i soho i ca 2 timmar efter clubby stängde också ,s å ens ben va ju. möra.
Photobucket
vi lyckades streta iväg mig till seven sisters road iaf. ehh det är ca 5 minuters promenad dit...
Photobucket
köpte blåbarr o soyamelk o massa apelsinjuice så jag blev skitglad!!
Photobucket
sen kom vi tillbaka hem igen o jag ville bara gå in o äta haha. sen kom det en regnskur och då kände vi att det var ok att stanna inne hela dan och se på shameless och dåliga filmer, så vi gjorde det. eller vi gick ut igen sen till lidl för att köpa grönsakschips o helnötschoklad den där billiga ni vet me mörck chockladd o hassle-nuts heheh. sen såg vi twilight nya den var ju. aa vi hade kul iaf. haha asså hon bella, själva skådisen. dör vill också vara så begåvad?? vi såg också : the dictator, den va inte så bra fast lite kul ,speciellt alison burgers-grejen hahaha, o så såg vi hm hunger games den var INTE bra jag trodde aldrig att den skulle ta slut!! nu tar det här inlägget slut för jag ska på party,woooooo!

3 kommentarer:

  1. ibland vill man bara ge dig en kyss på kinden! ;) Du behöver såklart inte men det skulle vara lite småkul sådär :D

    SvaraRadera
  2. båda var helt sjukt snygga iallafall.. :)

    SvaraRadera
  3. Hur kunde du inte gilla Hunger Games??????? Den är ju bäääääääst :D

    SvaraRadera