5.31.2012

madame jojo's

Photobucket
i förrgår mötte jag och michael upp madhia på wardour street bland alla sexshops och svepte ljummen 60-kronors chardonnay ur flaska. classy ju. sen köade vi in oss på madame jojo's för å gå på white heat. her er jag och madhia o "konverserar"
Photobucket
sen blev jag så jävla glad & överraskad för sandra kom! emma och en kompis skulle komma, men hon hade sagt att sandra inte kunde för hon skulle jobba. så helt plötsligt fick jag en knackning på axeln, så var det sandry!! åååh så glad kramade sönder henn, har inte träffat henne på skitlänge
Photobucket Photobucket
assa asasötaaaa
Photobucket
hängde i rögrudan, den var precis bredvid "TRAFIKERAD VÄG" så vi blev påkörda ca 453353658 ggr
Photobucket
sandra fred emma michael
Photobucket
snygga
Photobucket
om nån observant undrar så försöker ja inte va cool genom att redigera in denna lilla svarta triangel i högra hörnet av alla foton. utan det är kamerans slutare som halvhänger sig och som jag i vanliga fall kan peta tillbaka men som när jag e full inte fattar alls. så eh ja. d e därför okej!!
Photobucket
gruppbild.
Photobucket
sen hängde vi me clubbens skumma fotograf o försökte fota honom med sin egen kamera, samt snodde hans drink haha. sen blev han sur o gick, undra varför ??
Photobucket
vi blev också sura för att han fotade oss fast vi inte ville. haha michael ba "om du tar ett foto till så stämmer jag dig!!" haha asså.

seeeen va klubben slut, vi stod utanför o rögde. eller emma rögde. sen samlar hon på papper som sitter uppe vid klubbar där det står att man ska va försiktig för att det kan finnas tjuvar i området (haha). så ville hon ha en lapp men fick inte ner den, så jag skulle hjälpa. då såg vakten oss o började skrika "what the fuck are you doing!?" och emma ba "SPRING!!" så kutade vi till nåt hörn på wardour street. sen stod vi där o trodde att nån skulle konma efter oss och ta papperslappen ifrån oss haha men ingen kom, förutom michael o fred. vi stod o rökte utanför ett fönster och det kom en hörselskadad knarkare som grät och ville kramas, han hade blivit rånad av sin kompis, så vi kramade och klappade honom. sen kom hans kompis och sa att han förtjänade att  bli rånad av henne & så gick dem.  jag & emma tyckte det var skitkul att springa så vi  sprang ifrån michael & fred 100 ggr, oklart varför. vi sprang runt bilar och kände oss som i en seriös spionfilm haha, killarna var måttligt roade kan man ju säga. vi sprang in en gränd som luktade urin och bakom massa stora dumpsters hittade vi ett fönster med galler över!! helt plötsligt kom det en person upp för en trappa innanför fönstret o ba "här får ni inte va", vi ba "noodles?" personen bakom gallret försökte få oss att gå runt till framsidan av gatan, men vi låtsades att vi inte fattade och upprepade vårt oförstående "noodles? hungry! swedish! NOW!" hahaha asså. det var skitkul tyckte vi men killarna, som hade hittat oss igen, hade inte lika roligt. asså gud jag skulle fan ha hatat oss så irriterande var vi.

vi sprang iväg IGEN och in i ett casino. där blev vi leggade och ögnade av alla, klientelet var 100% män. vi sprang ner i deras källare där fanns det en jukebox!! emma citat: "åh vad kul, nu kan vi ha ett sånt där niotillfem-moment". vi ville spela abba men maskinen ville inte, så vi fick be en man om hjälp. han såg så himla "lugn, kvinnor, ja fixar d här" ut, men sen fallerade hans självförtroende och hans manlighet och han var tvungen att be en annan man om ytterligare hjälp. när det var team manly som skulle fixa jukeboxen måste den ju funka!! men nej den ville fortfarande inte spela dancing queen. manly men ba "men kan ni inte lyssna på nåt annat? best of the 80s kanske?" vi skakade sorgsna på våra kvinnohuvuden och sa att tyvärr, det var abba och bara abba som vi kunde dansa till. männen skakade ännu sorgsnare på huvet och sa att det inte skulle gå. haha det var så himla kul hur seriöst de tog det! emma fick sina 20p tillbaka, så gick vi och så ja. mötte upp med killarna igen, vi såg en man på öppen gata röka crack! ur en riktig crackpipe!! PÅ ÖPPEN GATA! asså så unreal. så många knarkare runt leicester square o piccadilly, fyfan, asså visst när man går ut i camden så är det några också men då är det mest festdroger, men här var det verkligen bara crackheads överallt, så äckligt och sorgligt. men jaaaa vi hade kewl i alla fall! guuud va jag har pratat felåt.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar