5.27.2012

london me fränz

Photobucket
haha ja. sista bilderna från när johanna, frida och sophie var här på besök! här är vi på favvocafét och äter english breakfast för 50kr. frida pekar på normala johanna som alltid rör runt i läsk för att det är för mycket kolsyra. haha asså <33.
Photobucket
Photobucket
vi hade rewligt :DD
Photobucket
när vi hade ätit klart så fick vi vagga ut genom dörren, så himla mätta var vi!
Photobucket
Photobucket
vi skulle till 99p store och fynda
Photobucket
det fanns så himla mycket fult/kul
Photobucket
gud sen såg vi världens plattaste fågel :(( rip!!
Photobucket
vi åkte till white city för att gå på westfield, som typ ska vara europas största köpcenter? aja vi skulle eta, köpa sexiga saker haha och gå på bio. alla affärerna är "originellt" utformade, typ som den här, nån nagellacksbutik där man gick in i flaskan och handlade inuti den typ. crazy osv!!
Photobucket
efter att vi ätit på nandos och dött av hur starka de gjorde våra halloumi wraps, så gick vi till vue på övre plan för bion. här: handkrämsapplicering.
Photobucket
haha jag ville prompt ha en spegelbild. så kom nån in på toan, sånt är ju alltid pinsamt men vi tröstade oss med att vi i alla fall inte skulle se den personen igen. så satt hon bredvid frida på bion :p:P:P:p:P:p:P
Photobucket
vi såg cabin in the woods, super originell o påhitti ny skräck film =))) vi hade verkligen trott att den skulle vara bra, och den verkade ju faktiskt helt okej i början. men ja den var så himla dålig, amerikansk film som ska vara "egen" och blandar massa olika koncept (typ: oj evil corporation övervakar all mardrömsaktivitet! amerika är de enda som kan göra det rätt, haha kolla vad japan och tyskland failar! den enda som är "immun" är killen som röker reefa! oj en snygg OCH smart tjej! men egentligen är det ingen evil corporation utan vi måste bara offra ert blod till några ancient gods som lever under jorden o blir sura om ni inte dör! :O:O:O) toooo manyyyyy conceeeeepts. hade liksom räckt med "en superorganisation styr vad som händer 5 ungdomar inlåsta i en stuga i skogen". så. cleant. det är liksom nog att arbeta med där. att blanda in så många halvfärdiga koncept i en 1½-timmes film är bara rörigt och. ja... väldigt amerikanskt...

ANYWAY! vi hade skitkul i alla fall, sen efter filmen kom vi på att vi inte visste hur vi skulle åka hem för tuben slutar gå typ 12. vi hann in på stationen precis innan den skulle stängas, alltså vi klämde oss in genom metallstängslet liksom haha, och som tur var så var killen som jobbade där så himla hjälpsam så vi fick directions hem. tjejerna skulle liksom hinna med sitt plan och det blev ganska tajt. vi sprang så jävla mycket!! först typ halvsprang vi till shepherd's bush. sen såg vi bussen vi skulle ta vid ett rödljus, efter rödljuset hade en kille blivit påkörd... :( vi stod i chock och kollade, sen kom vi på att vi kanske skulle hinna med bussen eftersom det var stopp, så vi spurtade hela vägen till hållplatsen. VI HANN! sen fick sophie och johanna sitta i mitt och fridas knä för det var en kille framför oss som spydde på golvet :C så äckligt. vi skulle byta buss i piccadilly circus, men vi skulle få vänta så länge på bussen märkte vi när vi gick av där att de inte skulle hinna till sin flygbuss. så vi skyndade till china town och sprang efter bussen i leicester square och hann PRECIS på den. sen vare stress hem, ringa taxi och åka. och så plötsligt var de borta. :( så himla tråkigt! det var så kul att ha dem här, bästa överraskningen nånsin!

2 kommentarer:

  1. Tomheten när man hoppat in i taxin sen... var så himla trist! Hade superbra dagar där med er!<3

    SvaraRadera
  2. Sv: Hungerspelsböckerna är helt okej! Om man läser dem på originalspråk, då. Språket är okej i början, sen blir det lite sämre. Men, bokserien är spännande och en bok tar verkligen bara en dag att läsa, fantasy är ju ganska lättläst. Filmen verkar vara hemsk i jämförelse med första boken. Men, du bör ge dem en chans! Särskilt om du ska läsa så mycket, de är ju 2012's största bokgrej, liksom!

    SvaraRadera