1.11.2013

filip.


när jag var 8 år skrev jag ner i ett brev vem jag var kär i. så jag inte skulle glömma, liksom.
Photobucket
det var väääldigt hemligt! som tur var skrev jag det kodat. "vem jag hmm-hmm när jag gick i tvåan och ettan" den kunde nog ingen gissa! och cred till mig som inte öppnade det förrän jag var nästan 23 istället för 13.
Photobucket

"jag vill gifa mig" - well, 8-åriga christina, nu har jag gifat detta fina brev du skrev till mig. tack för att du hörde av dig. bra att du påminde mig. jag hoppas du har det bra och att du lär dig simma snart (men gör du inte det så är det okej, det är faktiskt inget du behöver skämmas över). jag vill inte göra dig besviken, men du kommer inte gifa dig med filip. när du börjar trean kommer du att vara först i klassen med att få bröst och då kommer filip & de flesta killarna att kalla dig för kaboom (för att du inte har en bh ännu och gör misstaget att springa på en sportdag ändå, helt BH-llningslöst. dina bröst ser då ut som något som förtjänar serietecknings-captionen "kaboom". det kommer han kalla dig ända upp i vuxen ålder, behind yo' back. (killar suger.)). fast du, det gör inte så mycket, för filip själv kommer att raka skallen och skaffa fula tatueringar och idiotiska kompisar och mentalt knappt utvecklas alls. (men bli inte ledsen, innan dess kommer han att pussa dig i kuddrummet på dagis och han kommer säga att din kind smakar aprikos.)

så sörj inte filip, för allt i världen. du kommer träffa en annan kille som är mycket bättre. han heter michael och är normal och du kommer älska honom så mycket att du inte ens kommer ihåg namnet filip förrän du hittar ett brev på en vind och blir påmind. just nu tycker jag att du ska se jättemycket på sunset beach, äta ako-kolor innan de slutar tillverkas, och njut som bara sjutton av britneys bästa år. ät ring pops, läs kerstin sundh-böcker och använd många såna där häftiga tribal-tatuerings-armband. och du - jag vet att det är viktigt för er, men du och johanna kan väl låta caroline få stå på en av stubbarna någon gång ibland också?

don't be a stranger, kid. 'til next time.

9 kommentarer:

 1. AASSÅÅÅÅÅÅÅÅ<3<3<3

  SvaraRadera
 2. HAHAHAHAHA alltså vilket underbart inlägg! Bästa ever!! Jag menar; bara grejen med Filip var ju sjukt kul, och sen avslutet också... hahaha jag dör seriöst. Det här gjorde min dag! :D <3<3

  SvaraRadera
 3. Men fy tusan vad fint!

  Sv: Jag själv skulle göra mycket just nu för att åka ifrån tråkiga Sverige. Fast Sverige är ju rätt fint ändå när man tänker efter.

  SvaraRadera
 4. hahaha men åh! vilket underbart inlägg! älskar allt med det!

  SvaraRadera
 5. Det här inlägget kan vara ett utav dom bästa jag läst, ÄLSKAR det.

  SvaraRadera
 6. Hahaha åh vilket fantastiskt inlägg!

  SvaraRadera
 7. åååhhhhh alltså bästa inlägget!!1

  SvaraRadera