3.04.2013

you've got to feel it in your bones

 photo IMG_4360JPG_effected-002_zps0a096613.jpg
 photo IMG_4360JPG_effected_zps9ebdf7ad.jpg
jag mår sämre än på länge
men
jag
skriver igen

11 kommentarer:

 1. Här får du ännu mera *cyberspace löööve* <3!!!

  SvaraRadera
 2. nooo! jag har också det, men jag tror man måste bli sick n tired på att vara just sick n tired för att kunna ta sig i kragen och ändra sitt tänkande! Allt sitter i hur man tänker.

  finns iaf över internet om du behöver prata med någon eller något! <3

  SvaraRadera
 3. Åh :( <3 Kram på dig. Lyssna på glad musik & drick te! Hoppas det blir bättre snart!

  SvaraRadera
 4. Hellooo, känner mig som världens stalkery stalker men jag hittade din bloggy via en hanapee-kommentar och guuud. Okej *small basic info*; går igenom en depression at this very moment och då blir det mycket sömnlösa nätter och dagar att fylla och genom veckorna har din bloggflik alltid varit uppe på ett hörn så att jag har läst igenom typ.. hela. Den/du har fått mig att skratta högt och du verkar vara en så jävla skön människa orkar ej du är bra okej godnatt!!!

  SvaraRadera
 5. höhö. vad kul att du fått fler läsare via den där hannapee kommentaren... hur ofta är det man egneltigne hittar någon intressant på det sättet? anywayy..... cravar lite efter uppdateringar. hope ur well missy

  SvaraRadera
 6. Uppdatera finis, saknar dig och ditt skrivande på intranätet! Hoppas allt är bra!

  SvaraRadera
 7. Åhhhhhhh hörru. Saknar dina sköna lines och bilder. Men det är viktigt att bara softa ibland och grotta ner sig lite i vad det nu är man uppenbarligen behöver bearbeta... är du kvar i London i sommar????????? puzz

  SvaraRadera
 8. Vad det än är, vill jag att du ska veta att du ändå alltid kan skriva elelr ringa mig om du vill på skype! <3 kramkramkraaaaam på dig!!! :) tycker du verkar helt jääävla bäst!!

  SvaraRadera