4.04.2013

just cause you feel it doesn't mean it's there

 photo IMG_1238JPG_effected-006_zpsb3c3403e.jpg
det snöar i april och jag har noll känslor. jobbar varje dag. familjen har varit på besök. jag har varit på festival. norra england. pluggar till högskoleprovet. michael fyllde 26. skriver skriver skriver. och om man klickar på bilden så kommer man till en spotifylista som jag kör för jämnan när jag helst vill skära mig i armen eller spy upp mat eller ställa mig mitt i trafiken
men inte gör det
utan lyssnar
och andas
och lever vidare.

ps: jag är inte så bra på sånt här men tack så jättejättemycket till den lilla skara som läser här. på senaste när jag inte mått så bra har jag fått en drös kommentarer som varit så fina, snälla och fantastiska att jag storknar. en tjej hade läst sig igenom _hela_ min blogg!? att nån liksom vill det. det känns så himla fint och jag blir så jävla glad för all feedback. tack för att ni är så himla awesome liksom ba. ok känns cirka supertöntigt att skriva det?? men det kommer ifrån hjärtat ni e bäst girlz så e det ba!!

8 kommentarer:

 1. varför skulle man INTE digga dig? du är asball och kalas jöh!

  SvaraRadera
 2. hittade precis hit och måste ju säga att detta kan vara en av bästa bloggarna alltså

  SvaraRadera
 3. men tack för din himla fina kommentar. blir lika pepp av att gå in här ska du veta. blöt jäkla MUNPUSS!

  SvaraRadera
 4. Åh då :( Hoppas det börjar bil lite bättre snart! Men du, ska flytta till London nu på måndag! du kanske vill träffas nån gång och hänga? :) kram

  SvaraRadera
 5. alltså din blogg är SÅ bra och DU är SÅ bra och bara <3 <3 <3

  SvaraRadera
 6. du är en av dom där bloggarna som man liksom ba skriker YES!!! åt när det kommer upp ett nytt inlägg på bloglovin ju!

  SvaraRadera
 7. Du vet att även om det känns förjävligt och lär kännas så ett tag så blir det bättre! Inom sin tid! Det finns människor som älskar dig så lev för dem, skada inte dig själv för deras skull om du inte kan göra det för dig själv.
  Du är bra, du är SÅ bra och du måste lära dig det även om det är en skitjobbig resa på vägen dit!

  SvaraRadera