11.18.2014

10 frågor 10 svar

Den här grejen med att svara på 10 frågor + skriva 10 nya till 10 andra gör da roundz i bloggosfären. KUL tycker jag! Älskar att läsa och älskar att fylla i. Och coolaste Vicky utmanade mig med tio finurliga frågor. Här kommer mina svar!

1. Vem skulle du vilja bli inlåst med i ett rum i en vecka?
Känns som att mitt svar här är ganska obviouz: Alex friggin Turner. Alltså TÄNK ER. Det är han, en litteraturnörd till northern rock star med en fäbless för snortajta jeans och mörka solglasögon - och jag, en anglofil till författarwannabe vars knän viker så fort hon hör en yorkshirestavelse. Tillsammans. I ett litet rum. Jag tänker mig att vi är omringade av högar med böcker där jag läser högt ur mina favoriter och vi pratar lite om klubben shag i hans hemstad för där har han spelat och där har jag dansat och vi kan skrocka åt våra gemensamma upplevelser medan han röker med ryggen mot mig och säger "yer gotta hear this 'un, chrisseh. it's eeehs" och så lägger han en skiva med nåt glömt brittiskt band på spelarn. Han kommer tillbaka till mig och jag lägger ifrån mig boken när första riffet kickar in och jag lyssnar intensivt men han studerar mitt ansikte med ännu djupare intensitet för han vill känna vad jag känner när jag hör hans favoritlåt den allra första ljuva gången.
Eeeeeh ok got a lil carried away there.... Vi går vidare.

2. Vilken var den senaste filmen du såg?
Såg om Spike Island igår! Kanske gör ett inlägg om den ändå, himla fin film om allt man begär är nittiotalsmusik och snorsnygga northerners i john lennon-glasögon. (handlingen var sådär tbh men vem fan bryr sig, de har stuprörsjeans på sig och hår jag skulle kunna döda för att få röra vid)

3. Har du några syskon?
Jaaa ett! En lillebror som heter Anders. När vi var små trodde alla att vi var tvillingar. Vi är fortfarande himla nära och gör twinliga grejer mest hela tin.

4. Vilket är ditt absoluta drömresemål?
Åh sånt här är så jobbigt att svara på tycker jag. Vill resa överallt! Jag vill tex åka till Indonesien med min kompis som är därifrån, och jag vill se USA med min barndomsbästis. Och så vill jag bara åka till anywhere in England nu nu nu. Ställa ner väskorna packa upp settle in aldrig återvända hem. Typ så.

5. Vad anser du är din största framgång hittills i livet?
Men gu jag vet inte. Tycker jag gjorde bästa beslutet i mitt liv när jag flyttade till London. Så kanske det då.

6. Är du allergisk mot något?
Jaaaa mot folk som står för nära en i kommunaltrafiken. NÄRÅ. Jorå. Närå. Inga allergier!

7. Vad ska du göra i jul?
Städa..... Mvh vår familjs tur att ~*host:a julen*~.

8. Ångrar du något?
ja att jag inte slog till hen som tog mig på röven på krogen i lördags

9. Har du några guilty pleasures?
Mmmmhm! Här kommer de i rangordning: harry styles ben, tinder, att plocka "sömn" ur ögona!!

10. Hur ser en perfekt dag ut om du fick bestämma?
Jag vaknar i London med 10/10 hår, tar på mig det snyggaste jag har, hänger en solig fin dag med de bästa personerna jag vet dvs alla mina fränz, sen blir det kväll och lite för kallt för att vara ute så vi drar till en billig bar och där träffar jag alex turner O SEN FÅR JA LIGGA ME HONOM sen skriver han sitt nummer på en servett som han viker ihop och stoppar ner i min bakficka medan han kysser mig adjö. (Sen sker säkert scenariot i svaret på fråga 1 och sen inser han att vi e meant 2 b så blir vi världens största it couple & lever ihop resten av våra liv och skriver utelämnande texter om varandra slut på berättelse).

SÅ! Nu vill jag att Linny, Jennifer, Linda, Hanna Brager, Midnattsgatan, Linnea Saaranen, Daniella, Julia Svanqvist, Tilda Cool och Felicia svarar på följande 10 frågor! (Alla andra som blir sugna får så klart också svara! Säg till i sådana fall, vill så gärna läsa alla svar)

1. BAM! Du är känd. Hur ser din autograf ut?
2. Samlar du på någonting?
3. Vad är det obehagligaste du vet?
4. Du måste tatuera in en textrad eller ett ord i pannan. Vad väljer du och varför?
5. Tror att nästan alla på listan är i förhållanden. Så. Vem är ert frikort?
6. Berätta om något riktigt kul/knäppt/fint som hänt på sistone.
7. Tror du på spöken?
8. Snog, marry, avoid: Gordon Ramsey, Fredrik Reinfeldt, Leif GW Persson.
9. Din bästa låt just nu?
10. Vad är du absolut världsbäst på? (Olagligt att inte svara på denna fråga.)

9 kommentarer:

 1. Wow vilket härligt inlägg! Du skulle kunna skriva en bok om din och Alex friggin relation... Jag skulle lätt läsa den. Super mysigt med London det är min dröm stad också den verkar väldigt najs. Ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. Wow vilket härligt inlägg! Du skulle kunna skriva en bok om din och Alex friggin relation... Jag skulle lätt läsa den. Super mysigt med London det är min dröm stad också den verkar väldigt najs. Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. HAhaah fyfan vad taskig snog marry avoid!!!! Måste tänka över den riktigt noga innan jag kan posta..

  SvaraRadera
 4. ahahaha snog marry avoid orkar ej <3 skönt att jag inte behöver svara på dina!!! (och nr 8 ... asså jag blir lika förbannad varje gång.)
  BRA SVAR f ö <3

  SvaraRadera
 5. HAHA. gud vad jag fnissade åt svaren, Klockren du!

  SvaraRadera
 6. Vad roliga frågor du kom på :D :D

  sv: ja, veganskt är gott, men alltså jag drömmer om kött om nätterna..!

  SvaraRadera
 7. Hahaha åhh du är så himla härlig. I literally cried när jag läste allt som hade med Alex att göra, hahah!(känner igen mig så väl, ang. vissa andra män) x

  SvaraRadera
 8. alltså ville svara på dessa frågor pga blev rörd för att du länkade mig<3333 men så fick jag prestationsångest :( love u tho! :****

  SvaraRadera