3.28.2015

hundlängt,
hittade dessa ledsna hundbilder på min externa hårddisk och drabbades av världens hundabstinens. alltså. cirka allt jag gjorde när jag reste som tonåring var att leta upp hundar att fota. den här träffade jag för cirka 8 år sen, en stackars nyopererad hund som såg på mig med sorgsna ögon genom skitiga trädgårdsdörrar av glas på en bakgård nånstans i london. gillar hundar. gillar london. saknar. ps trattmodellen heter "buster clic collar". BUSTER CLIC COLLAR. jag ca dör just stop bein so darn cute england pls


när jag var 16 åkte jag till santorini och trivdes ihjäl mig, för hela ön svämmade över av hundar!! alla andra ba "kolla fiiiiin solnedgång!!" jag ba "mm *absent-mindedly pets 12 dogs*" hehe. denna finingen då, kolla på'n!!! heterokromi ♥& här. här är jag med en katt i knät och barndomshunden bessie. vid mina föräldrars skilsmässa blev vi tvungna att ge upp henne vilket var så så sorgset. men som tur var var uppfödaren en så himla genomsnäll person som lät oss träffa bessie när vi ville och ha henne hos oss veckor i sträck när vår saknad blev för stor. 


sist och också minst!! lil' taco. mina kompisar emily & leighs supergulliga energiboll till valp som jag är töntkär i. vi har så mycket gemensamt!! han hatar snö precis som jag och han kan äta en hel måltid på under 10 sekunder. match made in heaven! sen tror han att han är en katt också och vill alltid sitta i knät. taco är den keligaste hunden jag känner & jag är den keligaste människan jag känner så vi passar 100% bra! just nu bor han i england men SNART kommer han hem!!!! och då ska jag få hänga med honom. LÄNGTAR.

4 kommentarer:

 1. Åååh.
  Svar: Åh tusen tusen tack fina du! Som det värmer.

  SvaraRadera
 2. Alltså uppfödaren till bessie? SÅ FINT. Om jag någonsin behöver lämna ifrån mig ett djur (</3) hoppas jag att jag får samma möjlighet för annars dör nog mitt hjärta.

  SvaraRadera
 3. Just nu har jag en tävling på bloggen.

  Kika in den här http://lifeofjohanna.se/tavling-i-samarbete-med-parlat-av-elin/ och se om den är något för dig!

  Ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer. Passar på och önskar dig en trevlig söndag!

  SvaraRadera
 4. Näääej fifan kan inte ens tänka mig ett liv utan djur!? The best anti depressants!!!! Vad hemskt att behöva ge upp Bessie :( my heart is broken now thanx chrissy...

  SvaraRadera