11.09.2015

en vecka i datorn

Hej internet de senaste 7 dagarna har jag & min dator:

☞ kollat på mkt bra konst tex detta verk av Devon McFarland

☞ läst detta 100000 gånger pga är viktigt men kanske lite skämmigt så vågar inte helt ~*hänge mig*~

☞ gråtit åt denna bild som Emma Viola Lilja tagit på Alex Turner *ljudet av 1000 hjärtan som krossas*

☞ flätat mig själv denna frisyr minst 1ggn per datatimme

& haft mkt lustigt åt detta som ni märker

☞ skrivit en miljard ord pga NaNoWriMo. eller ja 13 530 st i alla fall!!! ändå bra start (obs den ska inte heta eller se ut så där e bara working title plus lite kul att ha ett omslag att glo på även om det är fejk!)


☞ sett klart första säsongen av Last Man on Earth som förutom Kristen Schaals medverkan var rätt tråkig att kolla på. rolig ibland men mest jobbig pga verkligen SÅ stereotypiska könsroller + heteronormativt.

☞ funnit livets serietecknare floccinaucinihilipilificationa!!!!


☞  relaterat skitmycket till Paul Rudd (kändes orimligt pga hatade honom innan men aja ¯\_(ツ)_/¯)

☞ tagit en skrivarselfie med Baby Al i photo booth FAST det kanske var längre än 7dar sen iofs opsi


☞ letat skrivinspiration i mitt egna bloggarkiv, det mesta var skit men t ex denna ☝ guldklimp till dia/monolog gillade jag


☞ SAMT övat in hotline bling-dansen!!! så viktig att kunna hehe

☞ har även googlat bra 1800-talskonst här tex Witches going to their Sabbath av Luis Ricardo Falero samt The Reluctant Bride av Auguste Toulmouche mkt mkt bra a+ for eyeroll

☞ i skrivpauserna har jag glott på mina bästa SNL-avsnitt tex detta herregu ÄLSKAR detta cast:et!! DRÖMMER om att hänga en kväll me'rom vill ca inget hellre de verkar vara så jäkla bra kompisar gahhhh

☞ har redigerat en massa bilder jag inte ska "ha" till nåt utan bara gjort för att öva! typ kul faktiskt *vänta ska hämta penna måste skriva upp* aja jag trivdes iaf screw u om du nt unnar mig re!!!!!

 ☞ läst postsecret som vanligt. kom på nu att jag nog ALDRIG sagt till någon annan att jag följer den bloggen?? så knäppt ändå har ju läst nästan exakt varje söndag sen jag var 17-18. men har inte aktivt tagit upp det i samtal, liksom som om själva läsandet av postsecret är en hemlighet i sig

*im da fire startah. da eldskraja fire startah*


☞ och slutligen: har försökt lära mig att inte vara rädd för eld :)))) kan knappt ens använda en tändare pga tycker det är så jä-ä-ävla läskigt!! fick i hemläxa av en kemilärare i sexan att "öva" bort rädslan så tänkte att det var dags att ta tag i det nu. gick ganska knackligt pga var mkt nervös men sen slocknade tändstickan ändå av sig själv innan den kom för nära fingret PJUH!!!!! ;))))

vad har ni samlat på er i era datorer på sistone? pls visa mig, vill så veta!!! blir sårad om ingen säger ngt nu tänk på det... :s nä skoja men vore ql att c! ok det ringer in nu måste dra hejdå!!

21 kommentarer:

 1. Åh har också läst post secret länge! :) /Carlos

  SvaraRadera
 2. 13530!!!!!!!!!!!!!!!! dra mig baklänges!!!!! heja! <3

  SvaraRadera
 3. Jag har snöat in på "vatablack" vilket är ett supersvart material som knappt reflekterar något ljus alls. Du ser inte skuggor och det ser bara platt ut. Är så facinerad av detta och vill ha en morph-suit i materialet som vore perfekt att ha som utklädnad någon gång. I tillägg till den här morph-suiten tänker jag mig en liten kamera på ryggen samt en liten skärm på magen vilket i så fall skulle göra att det ser ut som om jag har ett hål i min annars 2D liknande kropp. Herregud vad coolt och knäppt det känns. Men jag vill ha det. Du måste bara googla på detta, så coolt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. alltså, DETTA. det häftigaste jag läst!!! tack vare din kommentar har jag nu också snöat in mig på det här och läst på. och ja: PLS skaffa den morph-dräkten med kameran! skulle betala för att få se, låter helt sjukt ballt!

   Radera
 4. Svar
  1. vad synd :( du kanske har sparat eller kollat på något kul i mobilen i alla fall?

   Radera
 5. Själv har jag analyserat 1500-talskonst i plugget bland annat denna härliga av Lucas Cranach som jag haft som bakgrund på datan samt mobben :)) ----> https://pbs.twimg.com/media/CSQj9MWUwAAvPV8.jpg:large

  SvaraRadera
  Svar
  1. älskar + BEHÖVER. fifan vilket roligt plugg du verkar ha madden!! <3

   Radera
 6. Chrissy yoo, du är så braaaa! Blir alltid megaglad när jag ser att du uppdaterat, big igenkänning på datafrisyren (hello, det måste vara så Lorentz fått sin fripp??) och vad du valde ut från Post Secret, haha "jag låtsades följa mina drömmar och misslyckas"... Jag har ägnat mycket datortid den senaste veckan åt att läsa igenom Magdalena Ribbings spalt i DN. Alltså typ 40-50 klick bak. Hon har jävligt värda åsikter och förtjänar mer credd. Speciellt nu när julen är coming up och vissa släktingar kanske säger konstiga saker eller yttrar bruna åsikter - Magdalena vet vad en ska svara på det. Nu ska jag jobba men måste innan dess säga att jag hoppas vi får följa din NaNoWriMo intensivt, jag gillare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha, "så lorentz fått sin fripp" jag dör!!! <3 håller 100% med om ribbing! visste inte något om henne alls tills för några veckor sen, men älskar alla hennes kloka svar och när hon liksom ryter till över sexisttankar. ps TACK för nanowrimo-peppen!! har iofs inte riktigt uppdaterat om det sedan efter det här inlägget.. hehe. men planerar att göra en sammanfattning sen åtminstone. PUSS vad glad jag blev av din kommentar åsa! <3

   Radera
 7. SÅ KUL ATT DU SKRIVER SÅ MKT ORD!!! Serietips: Master of None, Aziz Ansaris netflix original, finns på amerikanska. Superbra karaktärer tycker jag!! Och har haft samma resa med Paul Rudd, hatade starkt för jag tänkte att han var en nice guy douche, men nu gillar jag honom och ser varje film. Så kan det va. Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha så intressant ändå! att vi båda gjort samma paul rudd-helomvändning. och tack för pepp!!! blir så sporrad och det BEHÖVER jag verkligen! <3 åh master of none låter helt up my street. har inte netflix dock, så väntar på att andra sidor av internet ska leverera. men sen så, då ska här kollas! tacktack för tips!

   Radera
 8. HEJA DIG som skriver så mycket!!!! är så nyfikeeeeen!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÄLSKAR DIG och att du ständigt fortsätter peppa mig om skrivandet! <3

   Radera
 9. Fan vad grym du e, 13530 ord! Wooho!! Och bilden på Alex. Orkar. Ej. </3

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack!!! och: i kno right!?!? *lägger mig ner och dör*

   Radera
 10. ligger också på ca 13500!!!! pepp! och och och! har också läst postsecret for ever <333 gråt på den. FIN du e saknar dig hallå är i skandinavia 25 dec - 29 jan!!!!

  SvaraRadera
 11. Haha älskar hela inlägget men MEST datorflätningen <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. hähä, tack! all day every day datorflätor :D

   Radera