2.03.2016

ett redigt himla avslöjande

Hörrni jag har en sådan rolig jäkla grej att berätta om. Sedan i november har jag och Julia arbetat på ett lite hemligt projekt tillsammans - men nu är vi i slutskedet och därför kan vi äntligen berätta om det på riktigt. Så här kommer det alltså bara pang bom: i vår publicerar vi ett zine!Vårt alldeles egna. MYLLER heter det och dess fokus är det skrivna ordet. Så klart kanske, hehe. Under vintern har vi stått i kontakt med skrivande människor vi beundrar och gensvaret från dessa personer har varit fantastiskt. I måndags var det deadline för alla medverkande skribenter och nu under veckan sitter Julia & jag och korrekturläser/njuter av alla inskickade bidrag. Henrietta har gjort vår logotyp och designat typsnitt åt oss! Fan va fint va.

Vi har jobbat så hårt & så länge och nu är det nästan klart och det känns enormt fakking KUL! Också helt jäkla overkligt: att detta som vi startat faktiskt kommer att finnas. Snart. I våra och - vi hoppas! - dina händer. Vår idé har gått från abstrakt prat till konkret verklighet & det är så stort.

Så, yes, så här är det alltså. I mars släpps första numret av det litterära magasinet MYLLER! Och jag hoppas så så innerligt att ni kommer vilja läsa.

21 kommentarer:

 1. Var kommer ni sälja det? Plz säg typ pocketshop eller Pressbyrån haha så det går att få tag på utanför Sthlm <3

  SvaraRadera
 2. mmmmmmm myller ni är bäst <3

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Men vaaaa vad kul!!!! HEJA ER OCH BRAVO!!!!!!!

  SvaraRadera
 5. ååhhhh FINT!!! peppgrymma ni är! längtar till mars! obs på klockrent namn åxå

  SvaraRadera
 6. Är så HIMLA glad för din och er skull. Är så taggad på att läsa! <333

  SvaraRadera
 7. så HIMLA roligt!! Ser verkligen fram emot det här asså.

  SvaraRadera
 8. va vad kul! Skickar ni per post???

  SvaraRadera
 9. Ni är så jäkla bra! Bara: nähäpp, det här saknas på marknaden så då gör vi väl ett själva dårå. GRYMT!

  SvaraRadera
 10. haha jaaa så värdelöst! tack för pepp!! Och wow vad kul med magasinet. Jag kan härmed garantera att jag kommer vara en av era trogna läsare :)

  SvaraRadera
 11. Yeaaaaay!! Så pepp!! <33

  SvaraRadera