12.31.2017

ÅRSLISTAN 2017saras bild från förra nyårsafton

Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?


Inget världsomvälvande kanske. Men ändå: pluggade distans (samt hoppade av distanspluggande... hehehhh). Sprang 21km dvs en halvmara!! Min längsta distans ever. Såg vilda delfiner i Istanbul. Gick på konsert ensam (det gick bra!). Sprang Skärholmsloppet. Ställt mig i bostadskön. Samt hörde av mig till en person som jag behandlat ganska dåligt, förklarade mitt agerande och sa förlåt. Blev förlåten. Rekommenderar alla som kan att plåstra om såriga relationer. Det är värt.ja just det jag och alex träffade vaccines också!! var noll procent chill och sprang fram till dem vid tre olika tillfällen under popaganda vilket resulterade i att vi fick sitta och dricka öl med dem + folk från deras skivbolag. här ovan står jag och pratar med dem men det syns ej pga nån snygging skulle ställa sig i vägen!!! föreställ er iaf mig där bakom nånstans.

Vilka städer besökte du?

Lugano i Schweiz och Istanbul i Turkiet.lago di lugano i maj tretti grader jo man tackarrrr

Vad var din största framgång 2017?

Svårt att svara på. Har krisat en del, känt det som att jag står still. I stunden känns det som om allt går för fort och jag inte hinner med, att jag skulle behöva en extra vecka att smälta vad som hänt. Och sen ser jag tillbaka på det och inser att ingenting hände alls knappt. Och så får jag panik över det. Så har kanske inte nått någon särskild framgång i år? Kanske man inte måste heller. Hoppas det.

Bästa köpet?

Inte gjort så många köp? Köper bara böcker och mat typ. Kanske resan till Istanbul? Ja jag säger den.

Gjorde någonting dig riktigt glad?Kompisarrrrrrrr. Ahh. Tex då när jag flög till Istanbul och mötte Madhia på ett torg!! För att sedan dråsa ner i en soffa på en restaurang där Cameron redan hunnit bli tjenis med personalen!! Och dricka mintte och lokal öl! Och att ha en vecka med dem, som jag träffar så sällan för att de bor i London och Barcelona. Att hinna ta igen och komma ikapp. Asfint.

Och ledsen?

Ehh får man copy pastea? Skrev förra året: "jag lät så mkt rinna ut i sanden särskilt i kompisrelationer fyfan är så dålig på att hålla kontakten elektroniskt. detta i kombo med att jag är en introvertis som i perioder inte alls klarar att gå utanför dörren har varit förödande tyvärr. skäms och sörjer dessa relationer något så himla mycket." Stämmer rätt bra fortfarande.exempel på när man va gla: med sara på jappi i februari

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2017?

Redbone av Childish Gambino och Keep My Head Up av LNKAY.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare! Men jag kämpade på!!syns väl inte men var helt förstörd här samt hela sommaren i princip. hehe.

Vad önskar du att du gjort mer?

Lyft blicken från min skärm

Vad önskar du att du gjort mindre?

Stirrat in i väggen

Blev du kär i år?

Nej men hade en kris!! över att jag aldrig!! blir kär i nån!! eller ens!! taggad!!! på!! nån!!!mvh // single and not ready to mingle!!!

Årets bästa tv-serie?

Kollar ju aldrig på serier i tid eller när de släpps! Men tyckte mycket om Mindhunter. Och sen älskade jag verkligen Silicon Valley!?!? Varit sjukt otaggad på den i flera år pga tänkt om den att den är världens snubbserie. Och ok, japp, den ÄR nog verkligen en snubbserie. Men den är bra ÄNDÅ!!! Lovar!!Bästa filmen?

Ser aldrig på film! Såg Dunkirk och Jumanji i år och DET VAR TYP DET? haha.

Bästa boken du läste i år?

Haha skrev förra året att jag skulle göra en lista över böckerna jag läst 2016... gjorde aldrig det :))) Kanske gör en om 2017 års böcker dåra! Pga: läst SÅ MYCKET BRA. Men får man bara välja en så får man. Då blir det A Little Life av Hanya Yanagihara. Gick rätt in i hjärtat. Minns att jag var på museum i Istanbul och såg en tavla och jag bara: "Hmm, vem är det som skulle gilla den här?" och så kom jag på att det var en karaktär i A Little Life jag tänkte på.

Årets youtubevideo?

She drove me here! Gammal men sett den SÅ många gånger i år. Tröttnar aldrig.

Bästa matupplevelsen?

Lärt mig äta burgare år 2017!? Det är GOTT?? Har levt i villfarelsen om att jag inte gillar det. Men så har jag insett att... jag bara inte gillar... nötkött... :))) Vegoburgare!! Är!! LIVET!!! *preaching to the choir*middag hos yrsa foto av flora

Vad gjorde du på din födelsedag 2017?

Gick på teater vill jag minnas! En nyversion av Tjechovs Måsen såg vi. Så fick jag födelsedagsfrukost på Greasy Spoon också! Mycket lyxigt mm.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Om jag hade jobbat!! lite!! jävla!! MER!!!!

Vad fick dig att må bra?

KOMPISAR. Kul grejer. Skriva. Att utmana mig själv. *Kasta sig ut* *Omfamna livet* HAHA VEM ÄR JAG. jaja yolo carpe diem hörni gänget!!


nä ett skrivgäng på aw bara. fotat av jessi.

Är det något du saknar år 2017 som du vill ha år 2018?

JA att bo själv!!!!

Vilken kändis var du mest sugen på?

V-a-r-e-n-d-a loveable goof på tv tex Joe Keery och Andy Samberg. Och Jim i The Office. Och Jarod i Silicon Valley. Och Troy i Community OH MYGGGG.Vem saknade du?

Alla jag känner i andra städer.med alex, av flora.

Nyårslöfte?

Inget löfte direkt men har i alla fall som mål att bo! någon! annanstans! Om det är i en egen lägenhet i Sthlm eller om det är en månad i ett annat land återstår att se.

Högsta önskan just nu?

Äh inget särskilt. Har som mål att hålla huvudet över ytan! Det får duga, allt annat får räknas som bonus ba.

Se även:
NYÅRSLISTAN 2016.
NYÅRSLISTAN 2015.
NYÅRSLISTAN 2014.

6 kommentarer:

 1. SAKNAR DIG!!!! fyfan. kan vi ses 2018 plz. also, 21 km omfg

  SvaraRadera
 2. kram chrissy! jag håller tummarna för att du gör boklistan det här året <3 vill så gärna få fler boktips från dig eftersom du tipsade mig om "Grief is the thing with feathers" förra året och det var en av de bästa böckerna jag läste 2017. <3

  SvaraRadera
 3. så himla mysig lista!! ok om jag lånar den och svarar på samma frågor på min blogg? hoppas det, länkar dig såklart. ha det bäst 2018 <3 kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. <3 tror nog att jag har lånat den jag med från början, så det är bara att låna vidare!

   Radera
 4. ser framemot 2018 med dig chrissy och jag håller inte med om kompispunkten, ser 2017 som året då vi blev ännu närmre <3

  SvaraRadera