1.01.2020

ÅRSLISTAN 2019Gjorde du något 2019 som du aldrig gjort förut?


Lärde mig friggin simma!!!! Vågade inte förut. Men nu så. Helvete vad kul det är varför har ingen sagt nåt tidigare

Inspirerad av Vicky började jag... vistas på GYM??? Älskar d tyvärr. Om nån med Puls&Träning-kort i Sthlm vill visa mig hur man lyfter en (1) vikt hit me tf up mina ryggkotor mosas sammmmannnnn av min otroliga hållning jag måste skaffa muskler som gör att jag ens orkar STRÄCKA PÅ MÄ

Blekte tänderna också. Och drog ut 2st visdomständer i samma veva som blekningen. Min vanliga tandläkare föreslog försiktigt att jag drog en tand i taget och sen väntade tills d läkt innan blekningen men vid nästa besök blev jag behandlad av klinikchefen istället och hon va lika yolo-orienterad som mig och då KÖRDE VI BA. blev jättebra men helvete vad ont det gjorde av att bleka. höll typ 4 mån så inte direkt ""värt"" d hellr

Blev intervjuad lite!!! För Tove Mag och Boksamtal tack för det fan va kul det va. Var lite mer sån ""bokstagrammare"" (fulaste ordet på jorden!!!) och fick lyxigt nog böcker och gå på roliga grejer tack vare detta. Otroligt trevligt!!Vilka städer besökte du?

MYSER av att skriva vilka: norrtälje (landet) undersåker (stugan) östersund!!! järpen!!!!

Vad var din största framgång 2019?

Jag har blivit så jävla CHILL?? Ingenting spelar nån roll!!! Men inte på ett deppigt sätt mer "ingen bryr sig va du gör så gör va fan du vill" jätteskönt e d!!Bästa köpet?

Eltandborsten haha?? Nya årtiondet har verkl tema: munhygien.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det kan du ge dig fan på!!!! Äh men det är det gamla vanliga familjen djur gulliga vännerOch ledsen?

Jaa haha men inget supersärskilt eg bara *att bli äldre* inse man har varit/e dum i huvet i vissa situationer och hur man behandlat andraaa och aa. Sånt. 

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2019?

Allt som gick på repeat vilket va: Bruises av Lewis Capaldi!!! Earfquake av Tyler, the Creator och Groceries av Chance the Rapper. Ochhhh: I'm on Fire av Bruce Springsteen (haha).Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Det är jämna plågor! Äh nämenvafan. Varit JÄMNARE i humöret? Tror absolut det där kommit med att jag lärt mig simma (vilket kändes omöjligt men ju absolut inte va det) samt att jag börjat känna mig kompetent på jobbet. Phew det tog bara tiotusen år innan den känslan infann sig :-))))

Vad önskar du att du gjort mer?

Druckit öl på Diset med Elin!!! Alltså jag har gjort det mkt 2019. Men hoppas jag gör det ännu mer 2020

Vad önskar du att du gjort mindre?

Tvekat. ahahahahah

pinsamt svar men
what it do

Blev du kär i år?

Nej!!! Men jag gick på dejt med en friggin KUND!!!! Han va asgullig faktiskt och jag ångrar lite att jag inte hörde av mig igen

Summa summarum kan ni komma fram till mig på jobbet och flirt a lil och ge mig era nr pls
(obs detta exkluderar dig 50+ man som........ gav mig en..... dikt...........) men aa alla andra!!!Årets bästa tv-serie?

jag dör?????? tror jag skriver ett tv-serie-inlägg för det finns SÅ MÅNGA. the end of the fucking world. eller aa the assassination of gianni versaceeeee hjälp mig thoooooooooo

Bästa filmen?

jag kollar för fan inte på film!!! varför tog jag inte bort denna fråga första gången jag gjorde listan!! nu är den kvar 5-ever.

såg iofs other people och den va väldigt bra. men liksom tkr inte det gills när man sett 7 filmer på ett år och väljer en av dom som "bäst"? det är för liten damm att fiska i

Bästa boken du läste i år?

Läste så helvetes mkt bra. Idioten, There There, I'll be gone in the dark, Kirke, The Talented Mr Ripley, Röd självbiografi och friggin Aednan lästes under 2019. Men ah det måste bli Jag for ner till bror.Årets youtubevideo?

Neeeej haha. Skämskudden nu så daterad fråga lol. Jag har iofs använt youtube mer än nånsin?? Men för att kolla på engelska panelprogram och Conan O'Brien och populärvetenskapsklipp.

Bästa matupplevelsen?

Också värdelös fråga? Eller en fråga som e wasted on me. Äter inte ute och äter jag ute så är det på Folkets Kebab!! Men ok ""visst"" d måste inte va restaurangbesök. En maträtt hmmm. Det första jag kommer att tänka på är TOMAT. Ätit tomat DAGLIGEN år 2019. In all shapes and forms!! Tomatsoppa ofc. Tomatsallad på tomat duh, koriander och rödlök. Ok de va typ en raw salsa menmen. Tomatpuré på mackan på morgonmötet på jobbet så alla ska ha nåt crazy att anmärka på!!!! 

Vad gjorde du på din födelsedag 2019?

Åt frukost med gullon. Börjar bli en trad!!! Can we make den förkortningen happen 2020? 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Man skulle kunna skaffa sig en sån där "livsplan"

Vad fick dig att må bra?

Träning :-)) att läsa! kompisarrrr. Att *vistas i litterära rum* hahaha (but also truuu)Är det något du saknar år 2019 som du vill ha år 2020?

Ett syfte........... hehe nääää men jaja nåt som gör att man känner sig mer VUXEN och som EN PERSON som får finnas i samhället kanske?? mvh en som krisar som ej vill va knäppa fastern som ej har fast adress eller ett telefonnr och som står i hörnet hålögd o konstig på familjejularna tretti år from now

Vilken kändis var du mest sugen på?

BILL jävla SKARSGÅRD
donald glover all year every year tbh
awkwafina hennes röst? hennes SKRATT?? rip me
cillian murphy när han va 29 döda mig!!!!!!!!
james acaster hans mannerism är det gulligaste jag sett
jack whitehall 2019 fast helst på mute

Vem saknade du?

Farmor. Så mkt.

Nyårslöfte?

GÖR KUL SAKER gör dom bara!!!Högsta önskan just nu?

Det här är alltid svåraste frågan att svara på av nån anledning!!! Provocerande. Min högsta önskan precis just nu denna SEKUND är att jag redan svarat på den här frågan så att jag får klicka på publicera och stänga ner datan och gå till vardagsrummet där årets avsnitt av The Big Fat Quiz of the Year VÄNTAR TRYGGT på mig. Wow would you look at that önskan god damn UPPFYLLD. Klick maddafackaaaa.

Gott nytt för fa-AN.


3 kommentarer:

  1. Älskling !! du strålar. Mer dig 2020!

    SvaraRadera
  2. JACK WHITEHALL PÅ MUTE HAHAHA SO TRUE

    SvaraRadera
  3. OMG! När jag läste att du kollar på brittiska panel show var jag tvungen att kommentera! Jag älskar brittiska panel shows, vilka är dina favoriter? Jag älskar Would I lie to you, QI, 8 out of ten cats etc och den quiz of the year!

    SvaraRadera