5.14.2012

på sistone

hej! på sistone har jag tex:
Photobucket
skaffat nya strumpor. 5kr/paret!!
Photobucket
men alltså dessa. halloweenstrumpor som det står RIP på. kan inte bli mycket bättre va.
Photobucket
morissons hade reapris på onkens wholegrain yoghurt, 10kr st! jag hatar egentligen yoghurt, speciellt jordgubbsyoghurt. det är så krämigt och liksom strävt och bara EN konsistens i käften, klarar inte av det!! men just den här yoghurten har massa annat jox i, typ olika "gryn" lol. alltså 5st olika "GRYN"! sååå goooooooooottttt. Photobucket
sen har jag målat det här vykortet alltså hahaha. det är alltså jag som gråter för er som inte ser det. ALLTSÅÅÅH. alltså jag asså. orkar inte.Photobucket
varit tvungen att åka till hmv för att köpa nån keira knightly-film jag ska skriva uppsats om. :C råkade komma hem med det här. MEN JAG HAR VELAT HA ALLT I 1034587 år så jag FICK faktiskt unna mig!!! alltså ursäkta mig men irvine welsh. ALLA MÅSTE LÄSA!!!! skagboys är alltså hans nya bok, som är berättelsen om killarna ur trainspotting, fast innan de blev knarkare, typ. har inte börjat läsa än, men älskar livet ur både trainspotting och porno (som handlar om killarnas liv EFTER trainspotting) och ja. har höga förväntingar som LÄR levas upp till! slut på boktips.
Photobucket
stod i köket och lagade soppa. då kom grannens katt insmygandes! åh gud vill ha detta kattskrälle, hon är så himla kelig och liksom blir SUR om man inte klappar eller kliar henne. stirrar anklagande på en liksom. jamar lite ynkligt. jag dööör. 
Photobucket
nu på qwella har jag suttit och försökt plugga. har lämnat in två uppgifter idag, och så ska en uppsats in imorgon och jag dör så tråkig den är att skriva. men det går. 
Photobucket
vaaar väl mest det. då vet ni!! haha asså ja. HEJ!

2 kommentarer:

  1. haha åh det ser ut som katten tittar ut genom ett hål! :D trodde det först. Lana del Reeeeeeey <3

    SvaraRadera
  2. svar
    åååh tack. kungsträdgården på våren är helt fantastiskt.
    var har du köpt skorna?? vill verkligen ha creepers.

    SvaraRadera