5.25.2015

måndagspunkter.

*älskar listor!! finns inget roligare!! fyller i en till*

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Vi ska ha visning i helgen!! Så det ska ju bli kewl. Köp vår lägenhet pls :))))

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

Jo det ska jag berätta! Det var ingen mindre än fantastiska HELH!! Har fangirlat över helh, aka Hanna Hasselberg på hens otroligt kreativa insta i hundra år utan att fatta förrän nu att hen har blogg. Hanna fotar, ritar, dj:ar, syr balla ord på mössor, klär ut sig i originella + coola utstyrslar, sminkar sig nå förjävla snyggt och ba' ÄR BÄST helt enkelt. Ni vet när en får en så jäkla STARK känsla av att vilja bli någons kompis, bara för att en vill få vara bredvid någonting magiskt? typ så magiskt att det går över hela ens fakkin förstånd?? och den känslan är så överväldigande att en nästan kreverar. Det är Helh det. Du kommer älska.

bilder via helhs blogg

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Hehe. Näää… får inte använda köket nu när vi ska ha visning, eftersom vi i min familj är sämst på att städa efter oss… ops… Fast iofs, när jag snodde listan ifrån Flora kom jag på att jag med har rödbetor i kylen som legat i örti veckor. och så har ja fetaost och ngn form av nötter nånstans också. Så skär väl upp'ett och rostar't i ugna o sen glufsar jag i mig d :---))

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Haha okej min grej jag "verkligen vill göra" är… att ta tag i att lämna saker till Myrorna. Har PÅSAR med grejer som varit på väg dit hur länge som helst. *intressant* Har ännu inte pallat kånka det heeela vääägen till Götgatan… som är 2 kilometer ifrån mig wow jobbigt not

& så ska jag försöka träffa lite kömpisar också för det är ca det bästa som finns!!

när ja hängde me kompisar på fest one time

5. Innan vi gör måndag på riktigt, vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

SKRIVA. Fick superflow nyligen på boken!! Skrev ett (1) långt kapitel in one go. men… nu kom jag på att det var två veckor sen… måste ta mig i kragen! Nu har jag jobbat på denna story sedan juli 2014. Har satt som mål åt mig själv att jag måste ha kommit halvvägs åtminstone by july 2015!!

6. Vad gjorde du igår kväll?

Sprang! Okej, vet att jag vurmar supermkt för löpning… men vill att ni vet att detta var första rundan på tre (3) veckor. Sprang tre stycken mycket back-fyllda kilometer. Fick stanna 3 ggr :))) fy fan va jobbigt d va. Hela rundan i min skalle: "fy fan jag hatar löpning det här är det värsta som finns jag hatar löpning varför utsätter jag mig sj för denna tortyr jag e ju dum i huve jag hatar löpning hatar hatar hatar" :) Sen kom jag in, duscha, käka… och ba "vill springa igen NU vad HÄRLIGT det var jag ÄLSKAR löpning" hihi tokigt va ;))

7. En bild som symboliserar denna dag:

Denna! Vill va golli på balkong i vårsol! Här ställde jag klockan på 06.50 för att gå upp å göra kaffe å "hinna" morgonsolen. som försvann bakom husen mittemot typ 30 min senare. #värt

8. Vad åt du till frukost idag?

En halv honungsmelon!! plus svart kaffe. mmmmmhhhhh kändes som en ~*typisk härli sommarfrukost*~

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?

Nånstans i halvtimmen innan 09. fast ibland tycker jag inte att det finns någonting värt att gå upp för så då tvingar jag kroppen att somna om. och så vaknar jag inte förrän typ 13.30 och då mår jag dåligt för att jag "slösat bort" en halv dag. hehhh mvh deprimerad

10. Hur ser du oftast ut till vardags?

fave backdrop rn lol


Så här hehe. fult hår + trött uppsyn + mjuka kläder.

Lista från Sandra, via Floran.

8 kommentarer:

 1. meh fan va fint ni hare då. vilka är det som bor där? är det ditt sovrum? är det rosa i köket en diskmaskin? SÅ MÅNGA FRÅGOR SÅ LITE TID

  SvaraRadera
 2. Det här gjorde mig så glad på SÅ MÅNGA NIVÅER!!! :'''''( <3 Någon dag ska vi bli goda IRL-vänner. PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS!!!!!

  SvaraRadera
 3. säg till om du vill ha hjälp att kånka grejer till myrorna!! .....jag tycker typ att det är kul.... + då kan du får in "hänga med kompisar" också. ps. jag är 200 % seriös.

  SvaraRadera
 4. Först svar: Ja, dom pratade om den på Babel när jag var där som publik för ngn vecka sedan och då blev jag superintresserad och ba MÅSTE LÅNA DEN men så kom jag på att jag hade skuld på stadsbiblan och inte fick låna böcker och för pank för att betala skulds, HAHA, men fick låna den av en kompis som redan lånat den men hunnit läsa ut den *pust* :))) Mkt bra bok, läs den om du får tillfälle!

  Och sen, snodde din lista dirr p.g.a. det näst roligaste efter att läsa listor är att fylla i listor (eller så är det tvärtom eller 50/50)

  Och slutligen: håller alla tummar för er lägga!!!

  SvaraRadera
 5. Underbara skapelse alltså! kvällens garv kirrat!

  SvaraRadera
 6. Och en extra puss för hen. Hur lätt det är att andas i det pronomet. (Pronomenet??)

  <3<3

  SvaraRadera