1.27.2016

10 dagar 5 städer 1 chrissy - SHEFFIELD

HEJ idag fyller jag år!!! 26 närmare bestämt. Vill inte tänka på det för det låter så gammalt så istället kommer här mitt sista inlägg om min senaste Englands-resa! Från när jag åkte till Sheffield över dagen med Nat & Jennifer för att fira min 25-årsdag. Kolla ☝ fint foto Jempa tog av mig dårå!

Dagen började på en buss från Nottingham med detta gullpar! Jag lyssnade på Arctic Monkeys första skiva på repeat hela resan för att få feeling :)))

När vi kom fram till Sheffields spårvagnsräls var det kväll. Vi promenerade uppför kullarna till Cambridge Street och slank direkt in påWetherspoon:et The Benjamin Huntsman.

Drack WKD så klart vad annars!! Där åt vi födelsedagsmiddag också (jag tog en korg lökringar för typ 0kr mmmm) och jag snyltade på wifi:t.

Fick livets Tindermatchning och sen kollade jag upp hur vi skulle gå.

Hit skulle vi! Till bluesbaren The Grapes på Trippet Lane.


På The Grapes har Arctic Monkeys spelat och det var så klart därför jag ville dit! Enligt något nittiotals-grafiskt Sheffieldforum på internet skulle man kunna se Alex Turner dricka en pint där from time to time, men vi hade inte den turen. Kommer ihåg att jag på morgonen luskat ut att Alex inte var i England utan L.A så jag gick omkring och surade hehe. Nåja, det var nice ändå! Ett helt rum på The Grapes var t.ex inrett med gamla tidningsutklipp om bandet, himla kul att gå runt och kika på. Om du är ett Arctic Monkeys-fan skulle jag verkligen tipsa om att resa till Sheffield, alltså det är världens största grej där och exakt alla är stolta över bandet och har en personlig story om medlemmarna.

Jarvis Cocker Alex Turner Jennifer Palmblad & jag! På väg till The Leadmill! Vi skulle gå på en klubbkväll som hette Shag alltså helt ärligt mer engelskt än så kan det icke bli

Jag var oteroligt pepp!!! Hade mejlat i förväg också hehe och ba "helå eets mäj böfdej pls celebr8 me m8" och The Leadmill ba "men gmn!!! kom in gratis + få en flaska CHAMPAGNE on us!!" hehe detta ☝ var "champagnen" vi fick... men men GRATIS ALKOHOL still a novelty 2 me i ain't complainin'!!!


Åh sån kväll det var kolla på mina fina kompisar!!! ♡ 1000% dimmigt 10000000% härligt

Alkohol i norra England är så jääävla billigt orkar inte ens jag drack mig *redigt berusad* för typ 180kr har nästan glömt hur den känslan e : att ha kul på klubb och inte oroa sig för sin ekonomi :)))

Så jävla fint par älskar denna bild världens bästa stämning ★★

Shots för 6kr JA TACK! Downade tre och sen haffade jag en snygg northerner som jag hönglade lite mä tills jag blev uttråkad hiho då lämnade jag honom ensam på dansgolvet :///

Aja vem bryr sä! Det blev treslaget och jag var officiellt 25! Firade genom att låna ut min hårborste till en snällistjej i toakön & ta 100000 selfies inne i båset PS gissa hur många killar som kom fram till mig, pekade på mitt halsband och ba: "hehe, you can trust me tho ;)))" svar: alla :))

De spelade kanske var fjärde låt Arctic Monkeys och ALLA SJÖNG MED. Ni förstår inte. Alla personer där kunde alla textrader. Asså det var så så så så mäktigt. De avslutade kvällen med A Certain Romance och ljuset tändes och alla klubbesökare höll varann om axlarna och blundsjöng innerligt och det doftade alkoholrus och jag ville GRINA. Bäst vare.

Sen stängde stället och detta power couple rökte/åt körv!

Jag fotade mkt snea bilder på busshållplatsen + sen i taxin fotade jag detta som utöver att vara en taxivarning också ÄR EN LÅT AV ARCTIC MONKEYS om ni undrar om jag fyllesjöng den låten :)) för taxiföraren :))) hela vägen hem :)))))) så är svaret.... KANSKE DET KANSKE :'----)

Somnade dubbelvikt & lycklig på megabussen hem & Nat förevigade. Mkt bra födelsedag 10/10.

14 kommentarer:

 1. Alltså!! Måste dit!! <3 och GRATTIS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAAA åk åk åk!! så bra stad. och tack finis!! :*

   Radera
 2. vet att du inte vill tänka på det, men ändå - grattis!!! Du Är SÅ Bra!!! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! blir så glad för gratulationer (det är bara den fysiska delen av åldringen som är jobbig hehe) ÅH fan vad fin du är, detsamma!! <3

   Radera
 3. Du är så jäkla gullig på alla bilder, hihii! Hoppas att Prime Burger kompenserar upp för att du inte är i England och firar i år <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. määäh vad snäll du är stars!!! it sure did, var megamysigt! älskar att dina två stockholmfavvos också blivit mina nu (prime & la neta) <3

   Radera
 4. grattis på bdayen <3 önskar att du får en amazing vecka och att WKD börjar säljas på systemet snart :((

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha åh, önskar jag med!!! tack finis <3

   Radera
 5. 1) grattis i efterskott! hope you had a good one <3
  2) fyfan vilket snyggt hår du har!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. 1) TACK bästa du! <3 och 2) tack IGEN!! PUSS!

   Radera
 6. men gu vilken underbar födelsedag detta såg ut som!! och GRATTIS på din dag i efterskott! hoppas den var minst lika fet!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. den var verkligen superb! tack för gratulationen <3

   Radera
 7. men GU grattis i efterskott!!!! trust no man 4 life <3

  SvaraRadera