1.21.2016

3 grejer från november

Hello, it's me! I was wondering if after all these veckor you'd like to se lite bilder på vad jag gjorde i november. There's such a difference between us and a million veckor mellan då och nu men äh vafan vi kör här komme'rom!!!


Linda bor i Narnia men var i Sthlm! för att se Madonna med sin mami. Alltså jag FICK ÄNTLIGEN träffa Lindas mamma you dont underSTAND hon är LEGEND åh då var jag det mest starstruckna jag blivit under hela 2015 OCH tänk då på att jag smygfotade Ebbot när han gick över samma övergångställe som mig på Götgatan (och såg rakt in i min kamera så klart :)))) jag ville dö kram) Samt ATT Lorentz klädsel brusat över min en gång under våren!!!! Ääven nice att hänga med Linda också obviously särskilt eftersom hon gav mig toaslantar så att jag kunde springa genom HALVA jävla CENTRALEN för att kissa för 10kr för det finns INGEN TOA på WAYNES!!!!1111 och för att hon blev så här ☝ glad + fin i en jacka hon fick av mig!

Haha ok jag vet inte vad det är för "ton" jag skriver detta inlägg i så märklig? but I'mma run wit it!! Linda tog den här bilden på mig jag beställde en "liten" kaffe latte????? 7kt ändå

Jessi + bf kom sen också men jag åkte hem pga blev så HIMLA konstig av kaffet?? Skakig och NERVÖS?? och sen på tuben hem mådde jag så illa att jag fick slita av mig alla ytterkläder i panik och slänga på sätet bredvid mä. fy fan för kaffe hatar skiten why do i even :,((

En annan gång tog jag denna trevande första-bilden-på-kvällen-bild, hehe u kno när man träffat en person för första gången så vågar man inte riktigt säga "får jag fota dig?" än så slutar det med att man tar en tråkig bild på *atmosfären* medan den andra är på toa bara för att ha en bild i alla fall. Hehe or is dat jus socially awkward lil ol me :)))

Fast det släppte efter ca 15 min sen fick jag fota Julia!! Några veckor innan hade hon skrivit till mig och frågat om hon fick bjuda på ett glas vin (! ♡) och nu är hon min friändo & *business partner*!!! VI GÖR EN SÅ JÄVLA KUL GREJ tillsammans just nu längtar tills jag kan berätta mer! Där satt vi i alla fall, träffades för första gången och smidde redan stora planz mm nice

När vi var färdigdruckna gick vi och handlade på Coop tillsammans, ropade till varandra över gångarna förde samtal genom gliporna i hyllorna. Hon köpte kattsand jag köpte kaffe fint som snus var'e.

Sista lördagen i november följde jag folkströmmen upp ur tunnelbanan vid Gamla Stan för att sedan slira och snubbla på kullerstenarna tills jag äntligen hittade den branta backen ner till lokalen där mitt grundskolegäng hade 25-årsfest! Här är'om små liven, Johanna Maria Frida Sophie ♡

Det var flapperstema och tjejerna hade fixat och planerat så himla noga. Vi fick gå på tipsrunda, fota med engångskameror som fanns utlagda på alla bord samt *ånjuta* en f-a-n-t-a-s-t-i-s-k efterrättsbuffé.

Jag fick hänga himla mycket med värdinnornas småsyskon, som alla var typtolv i mitt minne men som irl liksom... Var Vuxna?? mindfuckmössan åkte på :)) men fint och KUL va're!

Maria, Frida, Sophie och Johanna är några av mina närmaste vänner men de har ändå så så många andra i sina liv som jag inte träffat innan, kurskompisar och arbetskamrater och vänner från andra städer. Så jäkla fab att få hänga med dem en hel kväll! Att prata med dem kändes liksom som att lära känna mina bästisar ännu lite bättre. När festen var över fick jag en miljard kramar och pussar samt en påse med bakverk som jag satte mig på på tunnelbanan på vägen hem och eftersom jag plockat på mig flera cupcakes med rosa frosting så såg påsen exakt ut som födelsedagstårtan Harry får av Hagrid. Så himla knagglig struktur i detta inlägg men fan vilken nice månad du ändå blev, november. Thanks for going easy on me.

9 kommentarer:

 1. FNISS som vanligt. Förutom att jag brusade upp som fuck av caféer utan toa, vad är grejen!?? hur tänker dom!?? vilket var det så jag kan bojkotta? Kärlek till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, right!? det var wayne's på centralen, men tror fan inte ett enda fik där har toa!? när jag tänker efter. så så dåligt.

   Radera
 2. imploderar över att vi ses IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gråter nu

  SvaraRadera
 3. Psst. kan inte du fråga Linda om det finns lediga ställen i Narnia? Vill också bo där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha, denna kommentar <3 <3 <3 flyttar med dig!

   Radera
 4. Såååå finaaa bilder Chrissy!

  SvaraRadera
 5. HAHAH kommer INTE berätta detta för min mamma för hon har redan !!!hybris!!! av all praise hon får av mina kompisar hemma redan (de följer henne på instagram... ALL OF 'EM!)!!! love u thx for the jacket it's amaze <3

  SvaraRadera