9.08.2016

long time no C!!

Häj vad länge sedan det var jag loggade in här. Vad har hänt sedan vi sist hördes?? LET'S RECAP

Har *sprungit från mina bekymmer* quite literally :))) Sprungit som en JAGAD och snittat ca 6 mil i veckan??? Hahahaha "okej"... men det har verkligen funkat! Ända sen jag flyttade tillbaka från England har jag sprungit någon timme nästan varje dag och det har gett mig *fokus* och liksom varit en krok att hänga upp mitt lella sinne på.

kolla gullebild från sommaren 2014 när jag gjorde samma grej dvs gick helt in i löpningen GLAD EN VA DÅ :'))

Hängt mycket med min farfar varit fett mysigt. Skulle till landet i augusti men istället stannade hela familjen en vecka hemma hos farfar i Spånga. Vi åt grötfrukost tillsammans och jag sprang till Barkarby och farfar visade allt han samlat från pappas och vår farbrors barndom (det var mycket och gulligt).

SETT STRANGER THINGS AAAAAH jahahahaaarå vad jag älskar det!!! Men vem gör väl inte det!!! Herregu vad gulliga barnskådisarna är på diverse sociala medier!!! Och Jimmy Fallon-intervjun!!! It's 2 cute 2 handle HEJDÅ!!!

ÄR DÖD ♡♡♡

Varit på Popaganda med bokklubbsgänget HELVETE vad kul det var herre min je. obs en festivalhighlight var när en läsare kom fram till mig och vi dansade/kramade varann under en halv konsert!! KÄNDE MIG SÅ FAMOUS och du var ca den gulligaste ever SÅ TACK FÖR DET!! en annan högpunkt var little jinders spelning skrek in i alla mina vänners ansikten och fanns bara i musiken det ägde. annars såg jag en kille jag haft ett dåligt ligg med och som jag baserat ett avsnitt i boken på haha hoppas ej han läser :)))

Sagt adjö till Alexandra som nu bor i USA!!! Så inihelvete spännande och kul! Längtar så klart efter henne men känner mig mest upprymd inför allt sjukt roligt hon ska vara med om under detta år. ÅH.

här berättar alex för bcb i djup detalj om amerikanen hon ska bli kär i 

Slutligen så äre ju höst nu så ska väl försöka *ta tag i mitt liv* som det ju är brukligt varje september :)) Hehe nä förlåt ska inte vara neggig det är ba det att jag börjat se mitt beteendemönster så himla klartydligt och nu förutspår jag exakt ALLT jag kommer göra och tycker att jag är så jävla tråkig som inte gör nåt nytt!!! Och DEN känslan är OCKSÅ förutsägbar har känt så i typ 10 år!!! :)))) Jaja gör väl någonting mildly crazy för att få det ur systemet och sen lever jag på det resten av hösten och då lugnar jag mig igen. mvh // 1 som är trött på sig sj

#kämpachrissy

9 kommentarer:

 1. jaaaa älskar när du uppdaterar <3

  SvaraRadera
 2. äntligen!!! skriv mer! spännande med löpningen! :) kram

  SvaraRadera
 3. fyfaaaan vad fint att läsa här från dig igen!! tänkte på riktigt på din bloggis igår och ba WHERE IS SHE och så ba var du här <3333333 saknarej

  SvaraRadera
 4. Alltså det här med beteendemönster, känner igen hela "nu ska jag skärpa mig och skaffa ett liv på riktigt" och så tar man tag i sig själv och sen faller man tillbaka i gamla hjulspår och vips så är det september igen och man tänker att "nu ska jag skaffa ett liv". Händer. Mig. Varje. År.

  SvaraRadera
 5. Är du i stockholm nu ett tag? fööör att jag har en spelning där 24/9 (nervös!) och skulle vara så fint om du kom puss puss!!!

  SvaraRadera
 6. Åhåååå har saknat dig i detta place! :DDDD Welcome back girl! Kollade Stranger Things-klippet, hur grym brud?! Woop!
  PS love ya

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. you look amazing!!!!!! kan vi kollektivt ta tag i våra liv? pok

  SvaraRadera