2.07.2018

zzz-listan



När brukar du gå och lägga dig?

Aa men runt 23 med målet att somna innan midnatt

När vaknar du?

Vid 08 när antingen min pappa eller bror väcker mig. De ska till jobb & skola och jag ska till soffan :))

...skrev jag för ett (??) år sedan när jag fyllde i den här listan. Nu vaknar jag mellan 06.30 och 07 för att! Klicka igång kaffekokaren! Tvätta ansiktet + moisturizzze! Bädda sängen! Tända ljus! Öppna dattan! Å GET TO WORK!

Är du morgonpigg?

Har alltid trott att jag inte är det pga är lite seg men alltså, bara jag går upp tidigt nog innan jag "ska iväg" och hinner göra allt i lagom tempo så ÄLSKAR jag fan morgonar!! Är ju även en "sån" person som gärna tar en löprunda kl 06 under somrarna :))


älskar särskilt att packa löparkitet och kliva upp svintidigt på semester!! för å springa!! medan man fortf har grus i ögona och dom tåras för att det är så tidigt! mmm yes älskarrr att springa på annan ort. och *göra stan* på det sättet är så jävla kul + spännande haha ok skrev jag nyss det där men yes!!!

Vad har du för säng?

En vanlig bara

Vad finns på ditt nattduksbord?

Böcker! Min att-läsa-hög i vanligast fall men just för tillfället har jag doppat min sked i många soppor dvs läser tusen böcker samtidigt så nu består min hög mest bara av de jag är mitt i. Annars om jag har varit på Myrorna brukar jag också stapla mina fynd på nattduksbordet så att mina nya tillhörigheter är det första jag ser när jag vaknar :))) mvh ultimate_consumer




vatten & urdrucken tekopp & hörlurar & att-läsa-högen på mitt sängbord

Vilken låt är allra bäst att somna till?

INGEN gu!!! blir provocerad VEM säg mig VEM kan lyssna på musik och SOMNA?? jag blir jättestressad!!!!! lägg av nu va!!!!

Hur sover du egentligen?

Haha älskar real talk-tonen i denna fråga. Bättre än när jag var yngre, då tog det mig på riktigt runt tre timmar att somna nästan varje natt. Blev liksom inte trött, hjärnan var på högvarv och ångestklumpen i magen bredde ut sä. Nuförtiden är det faktiskt möjligt för mig att vara så trött att jag slocknar på några minuter bara. Det känns fortfarande som ett främmande koncept och jag blir typ GLAD morgonen efter när jag inser att jag somnat som en NORMAL person.

Vad har du på dig när du sover?

En rymlig tshirt så bröna kan andas!!



Hur är din sovfrisyr?

men trasslig som ca allas gu

Vad gör du mitt i natten?

Går upp och kissar och HATAR att jag drack så mycket te/vatten att jag vaknade FÖR här kommer den ju, ångesten!! Gosar ner sig bredvid mig under täcket och ligger sen och flåsar mig i fejset. Klarar oftast inte av att somna om direkt efter att ha vaknat mitt i natten, utan ligger vaken länge och tänker på hur värdelös jag är som sa det där dumma skämtet som lät som ett påhopp nu när jag tänker efter till min kompis som jag gillar och nu kommer hen hata mig och fan vad jag suger som inte ens TÄNKTE på det förrän nu en månad senare JA MEN NI VET. Så där hålleren på.

Hur gör du för att få ett mysigt sovrum?

Plockar upp smutskläderna från golvet hehe (detta händer dock way too sällan men det behöver vi faktiskt inte prata om rude av dig att ta upp det!!) Samt håller det någorlunda städat om jag vill + förmår. Ljusslingor e nice eller ba flera ljuskällor mvh inredningsdesignern!!

haha guvd försökte hitta ett mys.jpg stock photo i mitt album men fanns inget?? har bara fotat mitt rum när det är så här KALT och opersonligt. mm måste råda bot på det får skriva på minneslistan att fota mitt rum som det ser ut nu!

Vad är det konstigaste stället du har sovit på?

Sömn är verkligen inte något som överrumplar mig, det är fortfarande något som jag måste frammana. Eller alltså jag somnar nästan aldrig runt andra. Är kompis med flera som for real kan somna på bio? I kollektivtrafiken? På MÖTEN på JOBBET där man förväntas PRESTERA? Nänänänäpppp. Inte good ole sleepy-time ångest-session Chrissy inte! Är inte den som e den som e avslappnad i andras sällskap heller ;)) så e väl ingen större risk att man en vacker (trött) dag känner sig så säker runt other people att man legit somnar :---)) Skulle nog hellre dö än däcka runt andra människor :)))))


jag kan va hur trött som helst men kommer aldrig i liv1 att somna på tex ett fakking TÅG

HERREGUD nu får jag sluta men ja summa summarum: har ej somnat på nåt TOKIGT ställe för är för rädd att tappa "kontrollen" för att nånsin göra nåt så ansvarslöst ;) So sad. Fast okej hade mens förra veckan och får så dålig sömnkvalitet av det så jag la huvudet på armarna på köksbordet och snoozade till. Det räknas kanske som konstigt!?

Hur är din säng bäddad?

2017: it isn't
2018: it is!!! vilket har höjt min livskvalitet med ca 250% *tips t allmänheten*

Vad är ditt bästa sova gott-tips?

Betala dina räkningar i tid :) Få ej csn-skuld :)) Var alltid snäll mot dina nära :)))

Vad gör du i sängen innan du somnar?

;))))))))

6 kommentarer:

 1. älskar ditt sätt att skriva i bloggen, så personligt <3 föreställer mig liksom en snäll kompisröst i huvudet när jag läser!! mysig lista förresten, får man sno??

  SvaraRadera
  Svar
  1. kör i vind vetja! <3 och tack gullo vad glad jag blir!!

   Radera
 2. Fattar inte heller folk som somnar med musik???
  Annan fråga, vet du några bra brittiska poddar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. RIGHT!? absolut! gör kanske lite mer ~ingående tips~ i ett inlägg om poddar, men några brittiska jag gillar är: no such thing as a fish (så klart), the guilty feminist (så rolig + smart), infinite monkey cage (zonar dock ut ibland pga kan bli lite väl teknisk och jag fattar inte allt hehehhh), och TWO SHOT! så mysig intervjuig podd, älskar avsnitten med this is england-skådisarna!

   Radera
 3. haha älskar det här!! jag ÄR personen som kan somna vart som helst, när som helst :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha! fan vad fint. vill veta mer om det! kan inte du också göra den här listan? vore kul att läsa! <3

   Radera