9.12.2012

FILMER JAG SER FRAMEMOT: en countdown

HEJ alla barn nu blire filmtajm! Har aldrig sett framemot så många filmer under en filmhöst som i år. Därför är det ju passande att jag satt ihop en listy med filmerna jag kissar på mig av längtan inför! (rankat kissapåmig-graden i stigande ordning. ba satt ni vet.) HERE WE GO!

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER

Trailern får det att vändas lite i magen pga ser ut som en sån där superamerikansk indiefilm. Typ 500 Days of Summer. Det är ju skitlätt att discarda på momangen, men eftersom det är en film baserad på en skitintressant bok så har jag fortfarande hopp om att den kan vara bra. Så har jag ändå inte fallit för nån indiefilm på ett tag så det kan ju vara på tiden kan man tänka.

LIFE OF PI
Life of Pi är seriöst en av de bästa böcker jag läst. Var oerhört tveksam till den när jag läste synopsen, den verkade lite väl miracles-happen-hallelujah osv. Men sen när jag kommit 50-60 sidor in i boken. Så. Fastnade jag. Blev kär i den. En zoo-ägande familj måste flytta sina djur över havet och väljer att följa med på resan - och skeppet sjunker. Den enda som överlever är Pi - och en skitstor tiger. Jag grät mig igenom boken. Jag hoppas verkligen att Ang Lees filmatisering lever upp till hur spännande och hjärtskärande boken är.

THE CAMPAIGN

Jag älskar Will Ferrell och det kan ingen ta ifrån mig!!! Älskar dumma amerikanska komedier. Allt behöver faktiskt inte vara highbrow i livet för att man ska gilla det! osv osv.  Denna film är en sån som passar bra ihop med en burk Ben&Jerry's, den sortens film. Alla ser den, alla älskar den, alla moves on pretty quickly afterwards. Går inte hem och "diskuterar" över en kopp kaffe precis. MEN den kommer va skitkul och det är ibland allt jag kräver av en film! Så de sååå nanananana osv.

THE HOBBIT
Asså jag var Queen of Midgård när jag var liten. Seriöst. Jag har läst hela Härskarringen, på svenska och engelska, samt läst nåt vaguely related Tolkien skrivit typ Silmarillion och Sagor från Midgård osv osv. Samt The Hobbit. Nu har jag vuxit upp och kommit to my senses osv MEN jag är fortfarande sjuuuukt uppspelt inför denna film!! HAllå Ian McKellen!!! Och Tim från The Office! Kan tycka att det är liiiite vääääl milking it när Peter Jackson delar upp en bok som är, what, 200 sidor max? till en hel trilogisvit. Men såg liksom Sagan om Ringen 4ggr bara på bio, "lär" ju se den här också. Vill ju inte svika 11-åriga Christina precis.

PARANORMAL ACTIVITY 4

Behöver väl ingen introduktion direkt. Har inte tröttnat ännu, Paranormal Activity-filmerna är bland de bästa skräckfilmer jag sett (and boy have I seen många av those). Älskar att bli helt sinnesrubbad 4 life efter att ha sett dem =))) Har faktiskt LITE lugn och vett kvar i kröppa, så behöver se fyran för att helt eliminera said feelings samt skapa ännu fler rädslerelaterade ocds i mitt liv.

SINISTER

Ser framemot denna film något helt jävla absurt. Blev bajsapåmigrädd bara av att se trailern. Det blir man ju ca aldrig annars, mestadels ser man ju bara en lovande trailer och tänker "aa, den där kan nog vara hyfsat läskig om man har tur". Men när jag såg trailern för Sinister så ryckte jag till och spillde nästan ut läsk över hela min pv. SÅ läskig verkar den!! Dis gon b awesome u guys I can feel it.

2 kommentarer:

  1. På tal om Paranormal activity.... http://weheartit.com/entry/37181562

    Haha förlåt om jag förstört dig ännu mer nu <3

    SvaraRadera
  2. hahaha assa johanna vem eeeee du!! sa kan du ju inte gora!!! kommer aldrig kunna sova igen haha

    SvaraRadera