1.08.2018

HFL SVARAR PÅ ERA FRÅGOR



Ja då det är dags för bloggklassikern nummer ett nämligen! SVAR! PÅ! FRÅGOR! Tack för att ni ställde typ hundra (!?!?!?) frågor till mig!!! För trettiotusen år sen iofs. Förlåt för att det tagit så lång tid. Nu känner jag mig inte längre lika tråkig som en videon-håller-på-att-ladda-ikon som hakat upp sig!! Så nu passar jag på! Slå dig ner vira in dig i en filt ät en stödmacka för detta blir långrandigt.

FIRST THINGS FIRST vi börjar med denna brännande fråga:

Vill fortf veta vad de orangea klyftorna på potatistallrikarna i matinlägget i mars var!! tänker fortf på dem ibland

Hahaha SKÄMS SÅ MYCKET!!! för att det tagit så lång tid att svara på den här frågan!? Det är inte ens ett intressant svar! Men här kommer det ändå: det är grillad melon! cantaloupe tror jag?! Önskar att det varit något coolare men så var det alltså inte. Gott i alla fall! Med agavesirap på!



Läser du om böcker eller är du en one-timer only?

Så bra fråga! Gillar det i teorin men har nog aldrig gjort det i praktiken? Kanske hör ihop med böckerna en har läst också :))) Det är först nu ~i vuxen ålder~ som jag faktiskt läst böcker jag känner att jag vill komma tillbaka till. Tänker till exempel definitivt läsa om The Secret History av Donna Tartt, What I Loved av Siri Hustvedt och A Little Life av Hanya Yanagihara. Men inte nu, tänker att jag gör det mycket senare. Kanske när jag är trettiofem, fyrtio.



Jag undrar hur du bor, delar du med din bror + papi eller bor du själv? 

Delar med min bror och papi! 2014 krisade jag och flyttade hem från England, trots att jag absolut inte ville bo i Sverige. Därför har jag på ricko VÄGRAT ställa mig i bostadskön?? Ärligt talat vem är så trotsig + envis ens. Jag var livrädd att bli fast i Stockholm och trodde att en köplats skulle leda till BOENDE DIREKT och BOENDE DIREKT skulle leda till SETTLING DOWN. Nu... är jag ju... här. Hehe. Men trivs riktigt bra i min hemstad nuförtiden! Så måste säga att jag gjorde mig själv en riktig björntjänst när jag vägrade köa. Nu står jag i kön, men hamnar flera hundra platser ner i köerna på varenda bostad :)) Wow long boring story men nu vet ni iaf! Skulle bo hos pappa "tillfälligt" och nu har det snart gått 4 år :))) Gissa om vi e trötta på varandra ;-)))



spiller och har mä i köket vårt 

Vad dricker du för kaffe?

Presso eller mokabryggt oftast. Och sort? Ba vanligt typ. Var på Drop Coffee med Sara o hennes kille och de är kaffekännare av rang och jag fick smaka deras kaffe som va extra fint och de bara: "Känner du nåt?" jag bara: "ja att det... smakar... kaffe" mvh // ett svin man inte ska kasta pärlor t!!! Hehe det enda jag vet är att jag gillar när det smakar mkt MEN inte är bittert!! Tror jag använder för fin- eller grovmalet i mina bryggare ibland och att det typ betyder att jag bränner kaffet? Eller?? Ja då smakar det blaskigt men starkt typ?? Jätteäckligt. Den sortens kaffe är jag inget fan av iaf

Vad är ditt favoritvin? 


foto linus petterson via florpens blogg

Antagligen Ecologica! AKA bokklubbsvinet hehe. Är inte så pjoffsig här heller! Jag vill gärna ha ett rött vin med *karaktär*... och ... djup...? Mustigt skare smaka!! Och absolut inte BESKT! mvh // yes those are the akademiska begreppen

Mest överskattad växt?

Säger fiolfikus!!! Men bara för att jag är på min andra och den kommer DÖÖÖÖ LIKT SIN FÖREGÅNGARE och jag vet inte varför!!!! Jag tycker att jag tar hand om den?? Vattnar sparsamt, ger mycket ljus? Älskar du mig inte, fiolfikusen??? Jag gör allt för dig... snälla.... gå inte.....



rip fiolfikusen min från i fjol 

Växtinlägg!!!

Okej Lina SKA BLI!!!

 Någon låt som gör dig mega-nostalgisk?



Ja! SÅ MÅNGA. Hela den här listan!! Särskilt Love me or hate me av Lady Sovereign samt Pon de Floor av Major Lazer, får mig att tänka på när jag precis flyttat till LDN och jag och min kompis Linny klubbade i varje vaket tillstånd hehe

Har du ägt några husdjur? eller skulle du vilja?

Har haft: en dvärghamster som hette Piff (min brors hette Puff), en guldhamster som hette Frodo (var 12 och jättekär i Elijah Wood), en långhårig schäfer som hette Bessie. Har i perioder också bott med folk som haft djur, vilket har varit AMAZING. Jag vill ha djur! ALLA DJUR! Helst en hund. Vilken hund som helst! Jag är inte kräsen!

Har för mig att du är ett superfan av Arctic Monkeys? Eller har jag drömt detta kanske? Om jag inte drömt, vilken är din absoluta favoritlåt? Sett dem live? HUR var det? Har ett suddigt minne av att du sett/sprungit på någon av bandmedlemmarna? Undrar pga älskar Arctic Monkeys själv ehe. Till sist, vad lyssnar du annars på plus vad är din absolut sämsta musik? 

ÅH GUD I WISH!!!! Det du tänker på är MÖJLIGEN att jag stått i samma toakö som Jarvis Cocker? Mm det har ja. Även varit på samma hemmafest som han som spelar John Snow, sett typ halva Skins-castet på diverse ställen samt druckit öl på en pub med NATHAN från Misfits vid bordet intill. Var svinkär i honom så dog ju. Also sett Curtis från samma tvserie på en klubb men vågade ej gå fram :)))

Men nä har ej sprungit in i nån av Arctic Monkeys. That's not from a lack of trying tho!!! När jag fyllde 25 åkte jag och några kompisar till Sheffield och jag hade verkligen sökt igenom alla geotags när fans har träffat bandet i deras hemstad och vi FÖRSÖKTE hitta rom!! men sen såg jag att Alex gf la upp på insta att han åkt till LA :'(( Very sad.

Har sett dem live ja! Tre gånger, en gång i Sheffield vilket var FANTASTISKT. Har nog bloggat om detta vänta ska kolla jo här och här!



jennifer och jag träffades tex för första gången på en arctic monkeys-konsert! ♡

Och just det ABSOLUTA FAVORITLÅT av AM. Svåååårt. När jag var 17 var det Mardy Bum. När jag var 19 och precis flyttat till London var det 505. När jag var 24 och gått in i väggen och inte kände någonting var det Secret Door. Nu är jag snart 28! Och nu är jag inne på Red Light Indicates Doors Are Secured. Så himla lyrically SNYGG låt. Gah. Tack för denna fråga + detta tillfälle att nörda ut över mitt favvoband. VILKEN LÅT E DIN FAVE skriv jag vill veta!!

Skulle du hellre äta en hink med snor i en sittning eller en matsked snor varje dag resten av livet?

Hahaha FYFAN! Äh säger: en hink i en sittning! Fatta jobbigt att leva med vetskapen om att man måste äta snor VARJE dag i RESTEN av ens liv?? Hur får man ens nåt gjort?? Skulle BARA tänka på det!! Gräma mig forever. Nä är en firm believer av att ta allt jobbigt på en gång så att det är över sen så att man slipper ha det i bakhuvudet!!

Har du nån kille på g eller är du tillfreds ändå i livet och skiter i sånt? (berätta dina hemligheter om hur man är nöjd singel isf!!)

Har ingen på g! Tycker det är jätteskönt att vara singel. Jag kan ibland bli osäker i min sits som singel och drabbas av tvivel. Är det verkligen jag som valt det här? Eller är jag bara singel för att ingen vill ha mig? Gillar jag ens att vara singel?

Det är stundtals jobbigt att inte ha den självklara bekräftelsen från någon annan som man får i en tvåsamhet. När jag känner så här tänker jag att jag ska *ge killar en chans* och laddar ner tinder och bumble igen. Räcker med att jag har ett par konversationer med killar där för att inse att jag är så så SÅ nöjd med singellivet.

Så det är väl det! Alltså dåligt "råd", men det är ju lättast att vara nöjd singel om man själv faktiskt... VILL vara singel. Om man inte vill det är det kanske inte lika lätt att embrejsa, det fattar jag ju.

Men okej, om det hjälper kan jag lista det som gör att jag personligen vill vara singel:
- jag slipper vardagsbråka med någon om supertråkiga saker som disk eller dammsugning
- jag behöver inte ta hänsyn till en partners känslor
- jag måste inte anpassa mina planer / drömmar / framtidsvisioner  för att en till person ska få plats i dem

osv! Tror det beror på hur man fungerar i ett förhållande också. Jag blir väldigt sammanväxt med personen jag är kär i, och upplever att jag sätter käppar i mitt egna lelle hjul pga detta. Alltså att jag blir besatt. Alltså det är man väl till en viss del av sin partner, så klart, becuz IN LUV osv!! Men jag tycker att jag blir det på ett dåligt sätt. Att jag släpper allt, hela tiden, för den andra personen. Utan att den ens ber om det. Jag bara gör det ändå. Stora gester och gigantiska ONÖDIGA uppoffringar. Tänker inte ens KLART när jag är kär. ehh nä. It's not for me right now.


Vad är ditt roligaste instagram-konto?

@beyoncebjorck!!! Så jävla kul. Särskilt hennes videor. Helt sjuk när hon gör accenter?? Allt hon gör e kul så ere bara. Sen är hon konstnär och gör fett roliga illustrationer också! Följ följ.

Vilken veronica maggio låt anser du är den bästa?



Välkommen in enligt Last.fms statistik! (Här är mitt Last.fm-konto förresten om du vill bli musikkompis med mig! Pls skratta inte åt mig för mitt användarnamn va 17 när jag signade upp mig OKEJ!!!)

Skulle du vilja flytta någonstans eller trivs du med hur ditt liv är nu?

Vill flytta. Börjar klättra på väggarna! Förhoppningsvis får jag det att hända 2018. Håll tummen för mig pls.




ryde england

Oj oj många frågor blev det. Nu tar vi en paus tycker jag! Strösslar 2018 med svar på era frågor hoppas det känns okej. Så det inte blir så mycket på en gång. Om du missade att ställa en fråga eller har en ny på g är det bara att skicka en i kommentarsfältet här under! Så får du svar om uppskattningsvis 10,4 månader. *wish I was joking* *ain't tho*

Luv u hej så länge

9 kommentarer:

  1. Luv u 22222 du är så rolig<3333

    SvaraRadera
  2. kom hit så får du mer kaffe<3 !!!

    SvaraRadera
  3. ser så mycket fram emot växtinlägg!!

    SvaraRadera
  4. Du har den roligaste bloggen!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. så kul att du bloggar!!! :))) njuter av att läsa med min stödmacka!

    Vore kul att läsa om böcker du läser samt boktips!

    SvaraRadera
  6. Hejjj! Jag hamnar här ibland å blir alltid in luv med hur du skriver å nu kände jag att vill förmedla det till dig!! Tack för allt kul + all igenkänning som känns som en bättre kram typ! På riktigt så glad att din blogg finns fast I do not know u, den ger extra-pynt på lelle livet. Mvh en som hade en Frodo-kanin när hon var tolv

    SvaraRadera
  7. älskar ditt sätt att skriva chriss

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  9. Du skriver så jäkla roligt! ❤❤❤❤ går alltid in här när det är deppigt och efter ett tag känns det lättare

    SvaraRadera